Partners

Een evenement zoals Fri3d Camp vraagt naast heel wat voorbereiding en de inzet van vrijwilligers & deelnemers, ook een aardig budget om iedereen gedurende drie dagen in de beste omstandigheden te ontvangen.


Wil je als partner bijdragen aan Fri3d Camp 2024, neem dan contact op via partners@fri3d.be.

Dankzij deze partners konden we al heel wat realiseren, om Fri3d Camp uniek en bijzonder te maken. Bedankt!

Dekimo is een leverancier van elektronische diensten. De groep bestaat uit een ontwerphuis voor elektronica, mechatronica en softwaretoepassingen, een consultancy tak, een layout dienst voor printplaat ontwerp, een gecertificeerd testlab, een prototype dienst en een sterk geautomatiseerde SMD-assemblagefabriek voor productieseries van 100 tot 100.000 PCBA’s. Met 300 professionals kunnen we uw engineering partner voor de lange termijn zijn en u helpen uw bedrijfsdoelen efficiënter te bereiken.

AQC is één van de meest technisch vaardige leveranciers van verbindingen in de vorm van PCB’s voor de High Tech industrie. Met het hoofdkwartier gezeteld in Nederland, focust AQC zich erop om marktleider te worden in deze producten waaraan de meest veeleisende internationale kwaliteitseisen gesteld worden.

Ingegno is een maakplek die kinderen en jongeren centraal zet, maar ook open staat voor makers, studenten, scholen.

Espressif Systems is a world-leading Internet-of-Things company. The company designs a range of high-performance Wi-Fi+Bluetooth (BLE) chipsets and modules. It built the widely popular ESP8266 and ESP32 chips. It also has an innovative team of chip-design specialists, software/firmware developers and marketers. Espressif Systems is committed to providing the best IoT devices and software platforms in the industry.

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.

Hermes Telecom levert in selecte gebieden van de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant regionale internettoegang gericht op de power user en internationale telefoniegebruiker.

Partners | Partner worden